Gebruikersbeheer op de iPhone met iAccounts (jailbreak)

De applicatie iAccounts stelt je in staat om verschillende gebruikersaccounts aan te maken op je iPhone of iPod Touch, zoals je gewend bent van bijvoorbeeld Mac OSX en Windows.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

De ontwikkelaars TheZimm en EvilPenguin, onder andere bekend van LockVibe en iNoRotate, hebben samen de applicatie iAccounts uitgebracht. iAccounts stelt je in staat om verschillende gebruikersaccounts aan te maken op je iPhone of iPod Touch, zoals je gewend bent van bijvoorbeeld Mac OSX en Windows.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Met iAccounts kun je de toegang tot bepaalde applicaties beperken, maar ook zaken zoals het verschuiven van iconen op Springboard, zoeken in de iPhone en het gebruik van de netwerk- of WiFi-verbinding. Deze opties kunnen per gebruiker ingesteld worden. Daarnaast is het mogelijk om de naam van de huidige gebruiker te tonen als carriername in de statusbalk. Standaard kun je de applicatie opstarten door vanaf het batterij-icoon op de statusbalk naar beneden te bewegen, maar je kunt ook zelf kiezen hoe je de applicatie op wilt starten met behulp van LibActivator.

iAccounts is voor $1,99 (± €1,46) beschikbaar via de repository van BigBoss

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 februari 2013 om 15:43
Categorie
Jailbreak

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.