Ubisoft wil ook games voor iPhone en iPod touch maken

Ubisoft is de nieuwste gamesontwikkelaar met plannen om voor de iPhone en iPod touch games te ontwikkelen. Maar het aanbod van de divisie 'Games For Everyone' voorspelt weinig goeds.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Ubisoft games voor iPhoneUbisoft is van plan om net als Electronic Arts en Sega games voor de iPhone en iPod touch te ontwikkelen. In een interview met de website Casual Gaming legt Pauline Jacquey de plannen uit: “Op dit moment laten we alleen DS- en Wii-games zijn, maar we werken aan alle andere platformen. We zullen niet alleen games voor PC, PS3 en 360 maken, maar ook voor de iPhone en iPod touch.” Jacquey is executive producer van Ubisoft’s bedrijfsonderdeel ‘Games For Everyone’.


Daarnaast vertelde Jacquey dat zusterbedrijf Gameloft ook games uit de reeks ‘Games For Everyone’ gaat lenen. Is dat iets om naar uit te kijken? Niet echt: het bedrijfsonderdeel maakt vooral puzzelspelletjes en een reeks Imagine-games voor meisjes die in de huid van een modeontwerper, kok, moeder of dierenarts willen kruipen. Gelukkig heeft Gameloft zelf ook een collectie games die heel wat interessanter is: niet alleen casual games, maar ook arcade- en sportgames zoals Prince of Persia, Ghost Recon en Rayman.

Via: Casual Gaming

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 19:40
Categorie
Games

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.