NUsport lanceert gratis iPhone-applicatie

NUsport heeft een eigen iPhone-applicatie uitgebracht. Daarin vind je uitslagen en nieuws over voetbal, maar ook over wielrennen, hockey, schaatsen, tennis en andere populaire sporten.

nusport icoonNUsport is vannacht gelanceerd als gratis iPhone-sportapplicatie van uitgeefconcern Sanoma. NUsport bevat alle live tussenstanden en het sportnieuws, niet alleen van voetbal. Ook het programma en de uitslagen van sporten als tennis, wielrennen, schaatsen, hockey en Formule 1 vind je in de applicatie. Daarnaast hebben de makers een nieuwe mobiele site gelanceerd (m.nusport.nl) voor mensen die geen iPhone hebben. We hadden de lancering van deze app een tijdje geleden al aangekondigd, toen Sanoma op een evenement bekendmaakte dat ze applicaties voor NUsport (Sportweek) en Viva zouden maken. Een WK-applicatie volgt nog.


Volgens NUsport hebben ze de meest uitgebreide iPhone-sportapplicatie van Nederland uitgebracht. De applicatie geeft onbeperkt gratis push notificaties voor live tussenstanden van alle voetbalclubs in alle competities (o.a. Eredivisie, Jupiler League, KNVB Beker, Premier League, Champions League, Bundesliga en meer). Ook krijg je push notificaties als er nieuws is over voetbalclubs en jouw favoriete sporten.

nusport

Alle nieuwsberichten kun je via Twitter, Facebook en e-mail met anderen delen. Van alle voetbalwedstrijden in de grote Europese competities en nationale competities kun je wedstrijddetails opvragen. NUsport (voorheen Sportweek) publiceert ook nog een tijdschrift, maar daarin zullen ze de nadruk leggen op achtergronden en interviews.

Downloaden: NUsport (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 mei 2010 om 13:02
Onderwerpen
,
Categorie
Sport

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.