Update Flight Control: nieuwe kaart Windy Airport

Flight Control heeft een update gekregen met Windy Airport, een nieuwe vliegveld waar je rekening moet houden met wind. Ook heeft de app een kleuriger uiterlijk gekregen.

firemint windy airportFiremint heeft na lange tijd weer eens een update van Flight Control uitgebracht. De gratis update bevat een nieuwe kaart van Windy Airport, waarbij je rekening moet houden met de windrichting. Zodra de windrichting verandert kan het gebeuren dat er een landingsbaan open- of dichtgaat. Daarbij hoor je een alarmgeluid. Vliegtuigen die nog bezig zijn met de landing kunnen gewoon doorgaan, maar voor nieuwe vliegtuigen moet je een alternatief zoeken.


Flight Control is een van de populairste games op de iPhone en veroorzaakte een golf van soortgelijke ‘lijnentrekgames’. Bij Flight Control moet je zorgen dat alle vliegtuigen veilig landen op de juiste landingsbaan, waarbij je met je vinger een lijn trekt, om de vliegbaan vast te leggen. Je moet daarbij oppassen dat de vliegtuigen niet botsen. Firemint heeft Flight Control met deze update verbeterde graphics gegeven. Alles ziet er wat frisser en kleuriger uit:

flight control kleur

De optie Safe Fast-Forward zoals in de iPad-versie Flight Control HD werd geïntroduceerd, is nu ook beschikbaar op de iPhone. Het houdt in dat de game automatisch terugschakelt naar normale snelheid, zodra er een botsing dreigt. De knop heeft nu drie standen, die je omzet door driemaal te tikken op het icoon: uit, normale Fast-Forward en Safe Fast-Forward. Om de update te vieren heeft Firemint een Flight Control-wallpaper uitgebracht.

Downloaden: Flight Control (€0,79)

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.