Kilometer Registratie voor iPhone: ritten registreren via Google Calendar

Kilometer Registratie is een nieuwe Nederlandse applicatie waarmee je kilometers en ritten kunt registreren, met export naar Google Apps.

kilometerKilometer Registratie is een nieuwe Nederlandse applicatie voor het vastleggen van je autoritten. Nu zijn er natuurlijk al een paar kilometerregistratie-apps voor de iPhone, maar M2Mobi dacht het beter te kunnen doen: eentje die integratie heeft met Google Apps.
Met Kilometer Registratie leg je je afgelegde kilometers vast, zowel privé als zakelijk. Alle ritten worden in de Google Calendar vastgelegd, zodat je snel kunt zien wanneer je ritten hebt gemaakt. Van daaruit kun je ook weer exporteren om je belastingaangifte te doen. Bedrijven die Google Apps gebruiken kunnen op die manier makkelijk alle ritten van medewerkers verzamelen.


kilometer registratie tellerKilometer Registratie heeft gekozen voor een dashboard met klokjes, zoals je in de auto vindt. Op het hoofdscherm tap je op de kilometerteller om je huidige kilometerstand aan te geven. Daarna berekent de app automatisch de kilometers die je rijdt en zet de registraties in een zelf te kiezen Google Calendar, inclusief datum, tijd, huidige locatie en afgelegde afstand. Je kunt ook nog commentaar toevoegen of handmatig een registratie invoeren als je een keer bent vergeten je iPhone mee te nemen.

Eerder verschenen onder andere Easy Rit Registratie (€3,99), Ritten (€5,49) en Ritmeester (gratis) in de App Store.

Downloaden: Kilometer Registratie (€2,99)
Meer info: M2Mobi blog

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.