Paysage-Off schakelt de accelerometer in Safari uit

Paysage-Off is een handige applicatie waarmee je de accelerometer kunt uitschakelen in Safari. Dat komt van pas wanneer je in bed wilt internetten op je iPhone en je irriteert aan het feit dat het Safari-scherm steeds ronddraait. Met Paysage-Off blijft het scherm steeds in portretstand.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Paysage_offAls je regelmatig met de iPhone in bed duikt, heb je je vast al eens geirriteerd aan het draaien van het beeldscherm, net op een moment dat je het niet wilt. Met Paysage-Off kun je de accelerometer uitschakelen tijdens het gebruik van Safari. Het scherm blijft dan altijd in portretstand, zodat je makkelijker liggend kunt internetten. Om Paysage-Off te gebruiken moet wel de Jiggy-runtime op je iPhone geinstalleerd zijn.


Na de installatie in Installer zul je zien dat Paysage-Off eigenlijk maar drie opties heeft: aan, uit en Respring. Paysage-Off is te vinden via de ModMyiFone-source.

Installeren: modmyifone.com/installer.xml

Safari

Safari is de Apple's eigen webbrowser die standaard beschikbaar is op iPhone, iPad en Mac. Safari draait op WebKit, de motor achter de browser en ondersteunt alle huidige internetstandaarden. Safari heeft allerlei handige functies, zoals het instellen van favoriete websites, bladwijzers, het Safari-privacyrapport, het aanmaken van Safari-profielen en nog veel meer. De browser krijgt regelmatig nieuwe functies, samen met grote iOS-, iPadOS- en macOS-updates. Lees hier alles over Safari en nuttige tips.

Safari

Reacties: 23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.