Kinepolis: Belgische bioscoopkaartjes kopen op je iPhone

De Belgische bioscoopketen Kinepolis heeft een iPhone-applicatie gelanceerd. Binnenkort wordt daar de mogelijkheid om kaartjes te kopen aan toegevoegd.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

KinepolisAls je als Nederlander naar de film wilt in megabioscoop Metropolis in Antwerpen (of als je in België woont en naar de film wilt), dan kun je je kaartjes binnenkort kopen op je iPhone. Kinepolis, een keten met bioscopen in Europa, waaronder elf in België, heeft namelijk het plan om het kopen van bioscoopkaartjes toe te voegen aan zijn net gelanceerde iPhone-applicatie.


De applicatie van Kinepolis lijkt qua functionaliteit nu nog erg op de Nederlandse app van Pathé. Je kunt zien welke films waar draaien en trailers bekijken. “We hebben in de nabije toekomst nog heel wat in petto; tickets kopen vanaf je iPhone, op voorhand je stoel kiezen, niet meer langs de kassa moeten passeren, enzovoort”, zo vertelt reclamebureau Boondoggle dat de applicatie heeft ontwikkeld.

“Als iPhonegebruiker van het eerste uur was ik vast besloten om een iPhone App te creëren voor één van hun klanten. Kinepolis, een van de grootste cinemagroepen van Europa, leek mij de beste keuze”, aldus de bedenker.

Downloaden: Kinepolis (gratis)

Reacties: 25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.