Belgische Gouden Gids op de iPhone verschenen

Truvo heeft de Gouden Gids voor België uitgebracht in een iPhone-applicatie. De Witte Gids zit er ook in.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

gouden gids truvoUitgever Truvo heeft Gouden Gids op de iPhone uitgebracht in België. Met deze applicatie zoek je bijvoorbeeld hotels of restaurants in de buurt. Niet alleen de Gouden Gids is aanwezig, maar ook de Witte Gids voor het opzoeken van telefoonnummers bij je huidige locatie. Een plattegrond geeft aan waar je de gevonden bedrijven kunt vinden. Uitgevoerde zoekopdrachten sla je op in je favorieten of deel je via Twitter of Facebook met je vrienden.


Truvo zegt de meest complete en betrouwbare adressenlijst van België te hebben. Je krijgt enorm veel gegevens bij elke zoekopdracht: zo krijg je bij winkels ook url’s en openingstijden te zien. Vanuit de applicatie kun je met één toets het gevonden bedrijf bellen. Bij sommige bedrijven is het ook mogelijk om een gratis oproep te plaatsen (indien beschikbaar).

gouden gids

Truvo bracht vorig jaar al de applicatie Truvo uit, waarmee je bedrijven in de buurt kunt vinden. Die was internationaal gericht, terwijl de Gouden Gids alleen informatie over bedrijven in België omvat.

Downloaden: Gouden Gids BE (gratis)
Meer info: Truvo-infosite
Tipgever: Bram

gouden gids be

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.