Boxcar 3.0 voor iPhone: alle diensten voortaan gratis

Boxcar heeft een update gekregen naar versie 3.0 en is voortaan gratis te gebruiken voor alle diensten. Ook is de app nu geschikt voor de iPad.

boxcarBoxcar voor iPhone heeft een update gekregen naar 3.0. De belangrijkste verbetering is dat alle diensten nu gratis te gebruiken zijn. Boxcar is een applicatie waarmee je push notificaties voor diverse diensten kunt ontvangen. Zo kun je een notificatie krijgen wanneer er iets op Facebook verschijnt, of wanneer er op Twitter iets over jouw favoriete onderwerp wordt gezegd. Boxcar bevatte één gratis dienst, de rest moest je via een In App Purchase aanschaffen voor €0,79 of €1,59. Die aankopen zijn nu vervallen: je kunt alle diensten gebruiken zonder verdere kosten.


boxcar notificatiesEigenlijk had Boxcar ook geen andere keuze, want door de komst van nieuwe applicaties zoals Notifo was het betalen voor elk los item niet meer realistisch. Boxcar vraagt geen geld meer, maar bevat vanaf nu wel advertenties, die je voor €3,99 kunt uitschakelen. Mensen die al betaald hadden voor één van de diensten hebben geluk: als je ooit een dienst hebt aangeschaft (ook al was het maar voor €0,79) zie je de advertenties niet.

Boxcar werkt met een inbox met tabbladen, zoals hiernaast is te zien. Nieuwe notificaties zijn te herkennen aan de gele achtergrond en aan het badge-tellertje bij de betreffende dienst.

Boxcar 3.0 is vanaf versie 3.0 omgezet naar een universele binary. Dat houdt in dat je de applicatie zowel op de iPhone als op de iPad kunt installeren, waarbij de app zich automatisch afstemt aan het juiste schermformaat. Ook nieuw is een redesign van de inbox.

Downloaden: Boxcar (gratis)

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.