Sanoma brengt WK Voetbal-applicatie uit

Sanoma heeft een iPhone-applicatie voor het WK Voetbal uitgebracht. De applicatie kost 1,59 euro en wordt merkloos uitgebracht. Het bevat wedstrijdschema, achtergrondinfo en geschiedenis van het WK.

wk voetbalSanoma, uitgever van NU, Autoweek en andere bekende media, heeft een eigen WK Voetbal-applicatie uitgebracht. De app bevat WK-nieuws, uitslagen, een speelschema en een uitgebreide geschiedenis van het WK, die teruggaat tot het eerste WK in 1930. Voor de applicatie moet je €1,59 betalen. De app wordt niet onder een van de bestaande merken zoals NUsport aangeboden.


Volgens de uitgever is dit de meest complete WK-applicatie, in professioneel design. Qua uiterlijk ziet de app er inderdaad goed uit. Naast de al genoemde functies vind je in de applicatie informatie over stadions, inclusief een Google Maps-koppeling om ze op de kaart te zien. Er zit informatie in over teams en spelers en je ontvangt push notificaties bij belangrijke gebeurtenissen. Je hebt de mogelijkheid om informatie uit de app te delen via Twitter, Facebook en e-mail.

Sanoma Digital kondigde de WK-applicatie een paar weken geleden al aan op een conferentie. Wie nog meer applicaties voor het WK-voetbal zoekt, kan terecht in ons eerder gemaakte overzicht.

Downloaden: WK Voetbal (€1,59)

wk voetbal sanoma

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.