Kindle voor de iPhone krijgt (kleine) update

De Kindle iPhone-applicatie van Amazon heeft een kleinere update gekregen waarbij vooral snelheid en zoeken een grote rol speelt. Amazon heeft al aangekondigd bezig te zijn met een volgende update voor de Kindle iPhone-applicatie.

Amazon KindleDe Kindle iPhone-applicatie van Amazon heeft een update gekregen. De applicatie om boeken te lezen op je iPhone kreeg aanpassingen in de navigatie tussen de verschillende schermen. Op deze manier zou het makkelijker en sneller moeten worden. Ook ondersteunt de applicatie nu meer en grotere lettertypes. De paginazoekfunctie is een veelgevraagde functie die door veel gebruikers verzocht is om toe te voegen; Amazon heeft deze in de update (eindelijk) toegevoegd aan haar Kindle iPhone-applicatie.


De Kindle iPhone-applicatie is een regelrechte concurrent van Apple’s eigen iBooks-applicatie die vanaf 28 mei ook op de iPhone is te krijgen, zo kondigde Steve Jobs recentelijk aan. De update voor de Kindle iPhone-applicatie is ook beschikbaar voor iPad-gebruikers, al hebben zij nog geen beschikking over de paginazoekfunctie die in deze update toegevoegd is.

Amazon heeft aangegeven dat de iPhone-applicatie binnenkort alweer een update gaat krijgen. Hierin moet het mogelijk worden om de betekenis van 250.000 woorden vanuit de applicatie direct op te vragen. Onbekende woorden kunnen dan opgezocht worden binnen Google en Wikipedia, een functionaliteit die we al kennen van iBooks op de iPad – die dus automatisch ook beschikbaar zal zijn bij de lancering van iBooks op de iPhone.

Downloaden: Kindle (gratis)
Bron: App Advice

Amazon

Amazon is al een tijdje actief in Nederland en biedt vaak goedkope aanbiedingen, ook voor tech. Bekijk de de beste Amazon Nederland deals, hoe je via Amazon Prime profiteert van extra voordeel en hoe je lid wordt van de streamingdienst Amazon Prime Video. Daarnaast kun je gebruik maken van gratis verzending als je lid wordt van Amazon Prime. Er is extra voordeel te halen tijdens het jaarlijkse evenement Amazon Prime Day.

Amazon

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.