Doe mee aan het WK penaltyschieten met Spotflick

Met de game Spotflick kun je penaltyschieten in verschillende spelmodi, waaronder een online WK.

SpotflickZijn drie WK-wedstrijden per dag niet genoeg voor je? Of heb je stiekem altijd al gedroomd om als profvoetballer een keer de beslissende penalty te mogen nemen? Dan is de iPhone-game Spotflick, waarbij je penalty’s kunt schieten, misschien wat voor jou.


Volgens de makers neem je het op tegen de beste keepers van de wereld. Het spel bevat verschillende spelmodi. Als eerste is er een arcademodus, waarbij je vijf penalty’s raak moet schieten om in het volgende level terecht te komen. Met bonusitems kun je je score verder verhogen. Als je wil oefenen, kun je in de practicemodus heel gericht op doelen schieten.

De leukste modus is misschien wel de cupmodus, waarbij je met een land naar keuze meedoet aan een wereldkampioenschap. Online worden de scores van de verschillende landen bijgehouden. Momenteel staat de VS op de eerste plaats in de Spotflick Cup-tussenstand, Nederland staat nog niet in de ranglijst.

Wil je niet meedoen aan een internationaal toernooi, maar tegen je eigen vrienden spelen? Dan kun je je scores delen via OpenFeint. Dus als je altijd verkeerd gokt bij de WK-pools, dan valt hier misschien nog wel wat eer aan te behalen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Downloaden: Spotflick (€0,79)

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.