Facebook voor iPhone krijgt video, Events Wall en betere foto’s

Facebook voor iPhone heeft een update gekregen. Versie 3.1.3 bevat de mogelijkheid om video's en de Events Wall te bekijken en foto's in hogere resolutie te uploaden.

facebook iphoneFacebook heeft een update gegeven aan de iPhone-applicatie. Nieuw zijn de mogelijkheden om binnen de app video’s te kijken, gebeurtenissen op de Events Wall te bekijken en zelf iets te schrijven. Ook is de kwaliteit van foto-uploads verbeterd: je kunt nu foto’s uploaden met een breedte van 720 pixels. Daarnaast is er een flinke reeks bugfixes doorgevoerd, zoals dode links naar fotoalbums in de News Feed en problemen bij het afbeelden van een lijst met minder dan acht vrienden. Toch blijken er bij deze nieuwe update ook weer nieuwe bugs te zijn opgedoken: het bekijken van video’s binnen de app klinkt interessant, maar het lijkt alleen te werken in de News Feed.


facebook screenOp zich geen probleem, want Facebook kondigde onlangs aan dat alle nieuwe video’s ook gewoon via de browser te bekijken zijn. Na het vertrek van ontwikkelaar Joe Hewitt krijgt de app minder updates. Maar misschien is dat probleem straks opgelost, omdat er al meermaals geruchten gingen dat iOS betere integratie met Facebook krijgt. Er zou zelfs sprake zijn van een verborgen video-uploadmogelijkheid in iOS 4, als aanvulling op de momenteel beschikbare verzendmethoden (uploaden naar MobileMe/YouTube, verzenden via MMS/e-mail).

Downloaden: Facebook (gratis)

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.