iculture-populaire-apps
Populaire Apps De meest gedownloade apps van de afgelopen week

Applicaties voor App Store moeten op 7 juli binnen zijn

Apple heeft een deadline gesteld voor applicaties die meemoeten in de App Store. Wie voor maandag 7 juli de applicatie inlevert is er bij de grote lancering op 11 juli gegarandeerd bij.

App Store Grand OpeningApple roept ontwikkelaars op om hun iPhone-applicaties voor 7 juli te publiceren in de App Store. Alleen dan heb je als ontwikkelaar zekerheid dat je applicatie bij de Grand Opening op 11 juli erbij is. Heel wat ontwikkelaars zullen de komende dagen overuren draaien om alles op tijd klaar te krijgen. Natuurlijk kun je je applicatie ook nog na 12PM PDT inleveren, maar Apple kan dan niet garanderen dat ‘ie bij de opening beschikbaar is. Apple meldt in een e-mail aan ontwikkelaars dat ze hun applicaties moeten testen in de 8e betaversie van het iPhone OS.


Voor kleine en onafhankelijke ontwikkelaars (voorzover toegelaten tot het iPhone Development Program) is de App Store een grote kans om hun applicaties aan een groot, wereldwijd publiek te presenteren. Hoe het goedkeuringsproces verloopt is nog steeds niet helemaal duidelijk, maar als Apple niet voor verrassingen wil komen te staan moeten de honderden (duizenden?) ingeleverde applicaties allemaal afzonderlijk worden bekeken. Want je kunt wel zeggen dat je een pokerspelletje hebt gemaakt, maar als het strippoker blijkt te zijn heeft Apple toch wat bedenkingen.

Via: Macrumors

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.