SEGA viert Sonic’s verjaardag met korting op apps

SEGA viert de negentiende verjaardag van zijn mascotte Sonic en geeft daarom kortingen op verschillende SEGA-games voor de iPhone en iPad.
Erik Welleweerd - · Laatst bijgewerkt:

SonicSonic the Hedgehog is vandaag jarig! De gelijknamige game lag op 23 juni 1991 in de winkels. Dat is vandaag dus precies negentien jaar geleden en SEGA vindt dat genoeg reden voor een klein feestje. Daarom heeft de spelontwikkelaar en hele rits aan iPhone-games afgeprijsd, waaronder drie Sonic The Hedgehog-games en Super Monkey Ball. De games zullen tot 1 juli gereduceerd blijven, daarna zal de gebruikelijke prijs weer gehanteerd worden.


Het gaat om de volgende titels:

Sonic the Hedgehog was begin jaren negentig SEGA’s antwoord op de populaire loodgieter van Nintendo: Super Mario. SEGA en Sonic hebben nooit de successen van Mario en kornuiten kunnen evenaren, laat staan overtreffen. Tegenwoordig zien we Sonic niet meer exclusief op SEGA’s spelplatformen verschijnen, omdat SEGA zich volledig richt op de ontwikkeling van software. Mario en Sonic zijn vandaag de dag zelfs samen in een handjevol games te vinden. Wie had dat negentien jaar geleden gedacht?

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.