Formula1: volg de Formule 1 op je iPhone

Formula1 is een applicatie waarmee je alle informatie over de Formule 1 op je iPhone kunt lezen. Deze native applicatie bevat info over teams, coureurs, resultaten en een agenda.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Formula 1 GuideHamilton behaalde dit seizoen op een kletsnat Silverstone-circuit zijn derde zege in de Formule 1. De coureur van McLaren eindigde voor de Duitser Nick Heidfeld van BMW. Als je dit soort ontwikkelingen ook op je iPhone wilt volgen, dan is er een speciale applicatie die je via de iSpazio-source kunt installeren: Formula1. Het bevat allerlei informatie over teams, resultaten, een wedstrijdagenda, de ranglijst van constructeurs en coureurs en links naar een aantal nieuwsfeeds.


Eigenlijk had dit net zo goed een webapp kunnen zijn, maar de ontwikkelaar heeft ervoor gekozen om er een native applicatie van te maken. Inmiddels is er ook alweer een versie 1.1-1 uit, die als enige vernieuwing de ondersteuning voor Frans en Spaans biedt, naast de al eerder beschikbare talen Duits en Engels. Na installatie vind je Formula1 in de categorie Misc van Installer.

Over twee weken verhuist het Formule 1-circus naar Hockenheim voor de Grand Prix van Duitsland.

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.