Maverick maakt 4 nieuwe apps voor de iPhone App Store

Gamesontwikkelaar Maverick gaat vier games in de iPhone App Store beschikbaar stellen tijdens de lancering. Comet Cowboy, Yulan Mahjong Solitaire en Snowglobe zijn betaald, Blip Solitaire is gratis.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

SnowglobeMaverick Software heeft aangekondigd dat ze vier applicaties voor de App Store gaan uitbrengen. Maverick is een ontwikkelaar van casual games, die in ieder geval één applicatie gratis gaat aanbieden. Twee andere applicaties kosten $4,99 en er komt ook een applicatie voor $0,99. Een van de duurdere applicaties is Comet Cowboy, waarbij je met je laserlasso aan de slag moet gaan. Je tekent een lasso rond kometen zodra ze voorbij vliegen.


Je beweegt door een sterrenveld met een flick van je vinger. Je moet proberen de mysterieuze kometen met ‘dark matter’ te vangen. Als er tussendoor een telefoontje binnenkomt wordt het spel gepauzeerd en blijft de tussenstand bewaard. Dit spel kost $4,99.

Ook $4,99 kost Yulan Mahjong Solitaire, het bekende bordspel voor op je iPhone. Je begint met een speelbord met Mahjong-stenen, waar je steeds twee gelijke paren wegtikt. Snowglobe maakt van je scherm een virtuele sneeuwbol: schud de telefoon en de vlokken vliegen rond. Daarbij gebruikt het spel de accelerometer. Je kunt elke foto instellen als achtergrond.

De gratis applicatie is Blip Solitaire, een klassieke game waarmee je virtual tennis kunt spelen. Met Blip Solitaire beweeg je je paddle om de bal in het spel te houden. Dat klinkt meer als Pong dan als Solitaire.

Meer info: Maverick

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 21:28
Categorie
Games

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.