Puzzle Soccer: voetbalgame op basis van Puzzle Bobble

Puzzle Soccer is een voetbalgame, gemaakt door de Italiaanse ontwikkelaar Code This Lab. De game is gebaseerd op Puzzle Bobble maar met het thema voetbal.

puzzle_soccer_shotPuzzle Soccer is een voetbalgame, gemaakt door de Italiaanse ontwikkelaar Code This Lab. De game lift mee op het enthousiasme rond het WK en de populariteit van een veel langer bestaande game: Puzzle Bobble van Taito. Er is voor een voetbalthema gekozen, waarbij je kiest uit één van de 16 nationale teams. Vervolgens schiet je de bal door 15 levels. Bij elk level moet je de gekleurde ballen het speelveld inschieten, waarbij groepjes van drie of meer gelijk gekleurde ballen steeds verdwijnen. In elk level moet je de aanwezige ballen compleet van het speelveld ruimen. Er zitten bomballen in, waarmee je in één keer een veel grotere groep ballen in het speelveld laat verdwijnen.


Ook is er een regenboogbal waarmee je de kleur van de ballen kunt wijzigen. De game is te bedienen door te tappen of te sliden. Wie eerst wil checken of de game leuk genoeg is, kan Puzzle Soccer op de desktop spelen via een Flash-game. Later komt er ook nog een gratis versie Puzzle Soccer Free in de App Store beschikbaar.

Downloaden: Puzzle Soccer (€0,79)

puzzel-soccer

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 juni 2010 om 19:40
Onderwerpen
, ,
Categorie
Games

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.