NDrive al drie weken uit de App Store, nog steeds geen opheldering

NDrive is al drie weken uit de App Store verdwenen. De applicatie is onvindbaar en de ontwikkelaar geeft geen opheldering.

ndriveVandaag ontvingen we een mailtje dat de marketingmanager van NDrive opstapt. Op zich zijn dat niet zo spannende berichten die je ter kennisgeving aanneemt, maar het bracht in dit geval opnieuw boven water waarom de NDrive-applicaties al drie weken uit de App Store zijn verdwenen. NDrive had inmiddels een behoorlijke reeks producten op de markt gebracht en deed de afgelopen weken vrolijk mee aan een prijzenslag. Ze brachten gratis applicaties voor de CeBIT en andere speciale evenementen uit, er leek niets aan de hand.


Bij navraag schijnt er sprake te zijn van een kortstondig technisch probleem. De applicaties zullen “op korte termijn” weer in de App Store verschijnen. Maar wat er precies aan de hand is wil NDrive niet zeggen. Meerdere mensen hebben ons de afgelopen weken gevraagd wat er aan de hand is, maar helaas zit er niets anders op dan te wachten en te hopen dat het vertrek van de marketingmanager niet het gevolg is van interne problemen.

Reacties: 37 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.