iDemo voor iOS 4 ingeleverd bij de App Store

iDemo is bij Apple ingediend. Met deze applicatie kun je demonstraties van iPhone-applicaties geven op je desktop. Het werkt zowel voor Windows als Mac.

idemo appiDemo is een tool die het demonstreren van iPhone-applicaties makkelijker maakt. iDemo legt een verbinding tussen je iPhone en je desktop, via Wi-Fi en een USB-kabel. Alles wat op de iPhone gebeurt, is ook realtime op het grotere scherm te zien. Het is te vergelijken met de presentaties die Steve Jobs tijdens de keynotes geeft, zeker als je je desktop hebt aangesloten op een beamer. Voor jailbeakers waren daarvoor al ScreenSplitr en DemoGod aangekondigd, maar mensen die niet willen jailbreaken kunnen nu alvast uitkijken naar een oplossing die gewoon via de App Store beschikbaar komt, als Apple het goedkeurt: iDemo.


De software is afgestemd op iOS 4 en vereist geen jailbreak. Bij een eerdere versie was dat wel het geval: op de website van ontwikkelaar Plutinosoft wordt nog gesproken over de noodzaak om ScreenSplitr of Display Recorder te installeren. Daar komt straks een einde aan, al is voor de Apple-goedgekeurde versie wel minimaal iOS 4 vereist.

iDemo is ingediend bij de App Store en wacht op beoordeling door Apple. Ontwikkelaars hebben oplossingen als iDemo niet nodig; zij kunnen in de iPhone Simulator al demonstraties van iPhone-applicaties maken en vastleggen in een filmpje.

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 juli 2010 om 12:48
Categorie
Diensten

Reacties: 26 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.