Now Do This: simpele takenlijst voor iPhone

Now Do This is een iPhone-applicatie waarin je minimalistisch taken kunt vastleggen. De takenlijst beperkt zich tot essentiële functies.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

now do thisTodo-applicaties maken het plannen van taken soms onnodig ingewikkeld: als je een nieuwe taak moet invoeren ben je wel even bezig met het invoeren van allerlei aanvullende informatie, zoals prioriteit, deadline en de context waarin je de taak moet uitvoeren. Er zijn genoeg mensen die dat helemaal niet nodig vinden en met een simpel lijstje tevreden zijn. Voor die mensen is Now Do This bedoeld: een takenlijst die tot het uiterste minimum is teruggebracht.


Now Do This is gratis te downloaden en toont simpelweg de taken die je nog te doen staan. Door een vinkje op het scherm te tekenen geef je aan dat de taak volbracht is. Heb je vandaag geen tijd om de taak uit te voeren, dan teken je een rondje (‘send to back’) en zal de taak naar de achtergrond verdwijnen. De volgende dag is de taak weer opnieuw in beeld. Eenmaal afgeronde taken komen op het lijstje ‘done stuff’.

Downloaden: Now Do This (gratis)

now do this

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.