iMovie en iDisk voor iPhone krijgen update

iMovie en iDisk hebben een update gekregen. iMovie heeft alleen wat onderhoudsaanpassingen gekregen, maar iDisk is nu geschikt voor iOS 4 en de iPad.

imovie-idiskApple heeft een update uitgebracht voor de applicaties iMovie en iDisk. Bij iMovie gaat het om een kleine onderhoudsupdate, zonder nieuwe functies. De betrouwbaarheid bij het exporteren van filmpjes met foto’s is verbeterd, het afspelen van muziek binnen een project werkt beter en de performance ging omhoog. Bij de MobileMe iDisk-applicatie is meer nieuws te melden, want Apple heeft de applicatie geschikt gemaakt voor de iPad en ondersteuning voor multitasking toegevoegd.


MobileMe iDisk 1.2 is een universele app geworden, geschikt voor iPhone en iPad. De ondersteuning voor iOS 4 houdt in dat Fast App Switching en het op de achtergrond afspelen van muziek mogelijk wordt. Op die manier kun je streaming audio afspelen van muziekbestanden die op je iDisk staan. Je kunt nu ook iDisk-documenten openen met applicaties van derden. Ook krijg je bij het openen van de app de laatst geopende map te zien. De stabiliteit van de applicatie is ook verbeterd.

Eerder kreeg de MobileMe Gallery-app al een update voor de iPhone 4 met diverse bugfixes.

Downloaden: iMovie ($4,99 – alleen in App Store VS, UK, Frankrijk, Duitsland en Japan) en iDisk (gratis)

mobile me idisk

Reacties: 27 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.