Runtastic Pro tijdelijk gratis te downloaden

Runtastic Pro is tijdelijk gratis te downloaden. De applicatie is geschikt voor allerlei sporten, inclusief skiën, motorrijden en yoga. Normaal kost de app €4,99.

runtasticBij hardlopen met de iPhone denken veel mensen aan automatisch RunKeeper, maar er zijn in de App Store nog wel meer goede apps te vinden waarmee je sportprestaties kunt vastleggen. In samenwerking met FreeAppADay.com is de applicatie Runtastic Pro tijdelijk gratis te krijgen. Deze app omvat meer dan alleen hardlopen: je kunt er ook wielrennen, skiën, wandelen, tennis, yoga, schaatsen en andere sporten mee gebruiken. Het doel van Runtastic is het vastleggen van je huidige positie en route op de kaart en het registreren van zaken als tijd, afstand, verbrande calorieën, snelheid, hoogteverschillen en dergelijke.


Voor indoor sporten zoals rennen op de loopband, yoga en gymnastiekoefeningen op de mat is er de mogelijkheid om de gegevens handmatig in te voeren.

runtasticDe ontwikkelaar heeft nog meer suggesties om Runtastic te gebruiken, bijvoorbeeld tijdens motorritten, parachutesprongen of downhill mountainbiken.

Er zitten heel wat extra functies in deze app. Eén bijzonderheid ten opzichte van de concurrentie is bijvoorbeeld de competitiefunctie. Je kunt je vrienden uitdagen om samen te gaan sporten en de gesproken feedbackstem geeft daarbij aan of je voorligt op je vrienden. Alle gegevens zijn te uploaden naar runtastic.com of naar Facebook en Twitter. Tijdens het sporten is er de mogelijkheid om te luisteren naar je eigen muziek. De Pro-versie bevat alle functies en geen advertenties. Normaal kost de applicatie €4,99 dus we raden aan om wat haast te maken als je de app gratis wilt hebben.

Downloaden: Runtastic Pro (tijdelijk gratis, normaal €4,99)

Reacties: 33 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.