Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

oStylus: nieuwe stylus voor touchscreens

De oStylus is een nieuw type stylus voor touchscreens, zoals die van de iPhone. Bedacht door de Canadese juwelier Andrew Goss en gemaakt van aluminium.

ostylusDe oStylus ziet er op het eerste gezicht uit als tandartsgereedschap. Maar er zit een idee achter: je vinger blokkeert het zicht bij gebruik van een touchscreen en ook bij een gewone stylus wordt het scherm gedeeltelijk aan je oog onttrokken. Zeker bij het tekenen en schilderen is het belangrijk om de lijnen en kleuren exact te zien. De oStylus is daar de oplossing voor: er zit een kijkgat in, zodat je precies kunt zien wat je schrijft en tekent. Het accessoire is voorzien van een scharnier, zodat de met vilt beklede O altijd vlak op het scherm ligt.


De oStylus is bedacht door de Canadese juwelier Andrew Goss, die geanodiseerd aluminium als materiaal koos. De stylus is bedoeld voor alle apparaten met een aanraakgevoelig (capacitief) touchscreen. Prijsinformatie is nog niet beschikbaar, maar je kunt wel een mailtje sturen als je op de notificatielijst wilt.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.