eBay-app krijgt update iOS 4, uitbreiding gepland voor Marktplaats-app

eBay kreeg een update voor iOS 4 met multitasking en de mogelijkheid om hi-res afbeeldingen van objecten te bekijken. Marktplaats heeft uitbreidingsplannen met meer zoekopties.

ebay mobileeBay heeft vandaag een update uitgebracht voor de iPhone-applicatie. Er zijn aanpassingen gedaan voor multitasking en het Retina Display voor toestellen met iOS 4. Via de app kun je zoeken, bieden en je activiteiten onderweg bekijken. Ook heb je de mogelijkheid om last-minute nog een bod te plaatsen, als je niet bij de computer bent. Ben je verkoper, dan biedt de app de mogelijkheid om je verkopen te bekijken en meteen te reageren bij problemen. Nieuw in deze versie is zoals gezegd ondesteuning voor high-res afbeeldingen op de iPhone 4 en multitasking op de iPhone 3GS en 4.


marktplaatsDe applicatie is stabieler geworden en er zijn bugfixes uitgevoerd. In de VS ondersteunt de eBay-app nu ook de mogelijkheid van persistent login bij PayPal, zodat je niet je aankopen meteen kunt betalen zonder steeds opnieuw te moeten inloggen.

De officiële Marktplaats-applicatie kreeg een tijd geleden al een update voor iOS 4. Nieuwe functies zitten er niet in, maar de makers hebben wel iets nieuws te melden: nog begin deze maand (dat kan dus elk moment zijn) komt er een uitgebreidere versie van de Marktplaats-app beschikbaar met meer zoekfunctionaliteit en de mogelijkheid om advertenties per groep of rubriek te bekijken. De niet-officiële Marktplaats-applicatie biedt al die mogelijkheid, maar is nog niet aangepast voor iOS 4.

Downloaden: eBay en Marktplaats

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.