Camera+ voor iPhone krijgt update met flitserfunctie

Camera+ heeft een update gekregen met ondersteuning voor de LED-flitser en front-camera op de iPhone 4. Ook zijn er optimalisaties doorgevoerd.

cameraplus verkoopDe ontwikkelaars tap tap tap waren onlangs in het nieuws omdat ze behoorlijk wat succes hebben met de applicatie Camera+. De foto-applicatie leverde in de eerste verkoopmaand maar liefst 250.000 dollar op. Tap tap tap bereikte dit succes door aanvankelijk veel te adverteren. Recent ontdekten ze dat het organiseren van wedstrijden een prima manier is om gratis publiciteit te krijgen via socialemedianetwerken.


Maar de app zelf moet natuurlijk ook goed zijn: de ontwikkelaar besteedde “honderden uren” aan het design van de app, stopte er leuke extra’s zoals easter eggs in en pakte de lancering groots aan met wedstrijden en een massamailing naar 70.000 mensen. Ook raden ze aan om niet alleen op de VS te focussen: de verkoop in de VS zakte redelijk snel in, terwijl de internationale verkopen veel stabieler bleken.

Maar met alleen een lancering ben je er niet: je moet de applicatie ook op langere termijn interessant houden. Er is daarom een update van Camera+ in de App Store verschenen, met diverse fixes voor iOS 4 en iPhone 4 en een paar nieuwe zaken, zoals ondersteuning voor multitasking. Ook is er nu ondersteuning voor de LED-flitser en front-camera van de iPhone 4. Het toepassen van de foto-effecten gaat voortaan sneller en er is een bug opgelost waarbij gebruikers moeite hadden om bij Twitter in te loggen om hun fotomomenten te delen.

Camera+ heeft een introductieprijs van €1,59. In een eerder artikel werd de update voor iOS 4 al besproken.

Downloaden: Camera+ (€1,59)

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.