iPhone-applicaties hockey.nl en KNHB Standenmotor samengevoegd

Hockey.nl en de KNHB Standenmotor zijn samengevoegd tot één app waarmee je alle informatie leest over professioneel en amateurhockey.

rabo-hockey-nieuwsHockey.nl en de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) hebben besloten om hun iPhone-applicaties samen te voegen. De appliatie van hockey.nl en de KNHB Standenmotor zijn uit de App Store gehaald en vervangen door één gezamenlijke app: de hockey.nl Standenmotor. Bestaande gebruikers kunnen het beste ook de oude apps van hun iPhone verwijderen en vervangen door de nieuwe app.


Nederland telt ruim 220.000 hockeyers, die binnen 315 clubs actief zijn. Door een gezamenlijk mobiel platform te bieden blijf je op één centraal punt op de hoogte van de hockeycompetitie en het bijbehorende nieuws. Je leest daardoor niet alleen over tophockey, maar blijft ook op de hoogte van de breedtesport bij de amateurclubs.

hockey-standenmonitor-blackberryNaast de app is er een mobiele site (zie afbeelding hiernaast) die ook op andere smartphones zoals de Blackberry is te raadplegen. De mobiele site bereik je door hockey.nl in je mobiele browser in te tikken.

In de app vind je informatie over het programma, standen en uitslagen van je eigen team, het laatste nieuws van Oranje, de Rabo Hoofdklasse en diverse andere competities. Er is informatie over hockeyverenigigingen te vinden, zoals clubtenue, adres, telefoonnummer en routebeschrijving. Wie even de kluts kwijt is kan de spelregels raadplegen en wie zelf hockeyt blijft door het instellen van je eigen team op de hoogte van de uitslagen en andere ontwikkelingen van jouw team.

Downloaden: Hockey.nl (gratis)

hockey-app

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.