Vier nieuwe beltegoed-applicaties voor KPN, Hi, Vodafone en T-Mobile

Beltegoed Vermiljoen, Tulp, Kiwi en Hyacint zijn vier nieuwe beltegoed-applicaties voor de Nederlandse operators. Ze zijn geschikt voor KPN, Hi, Vodafone en T-Mobile, ook voor prepaid-abonnementen.

beltegoed kiwiEen paar dagen geleden zag ik de eerste in de App Store verschijnen en inmiddels zijn er nog drie bij gekomen: de beltegoed-applicaties van ontwikkelaar D-Centralize. Ze hebben de wonderlijke namen Vermiljoen, Tulp, Kiwi en Hyacint gekregen en dekken de vier grote Nederlandse operators af. Alleen Telfort ontbreekt nog in het aanbod. Allevier kosten ze €0,79 per stuk en tonen na het invoeren van je klantgegevens het aantal resterende belminuten en de eventuele extra kosten die je hebt gemaakt.


Beltegoed Kiwi is bijvoorbeeld bedoeld voor KPN-gebruikers. Als je beschikt over een MijnKPN-inlogaccount kun je de resterende beltegoeden van KPN Bel+SMS, KPN Bel+SMS+Web én KPN Prepaid opvragen. Ook bij de andere operators krijg je toegang tot de normale abonnementen en prepaid-tegoeden. Bij T-Mobile krijg je daarnaast nog het SMS-tegoed en het puntensaldo te zien.

Bij alle vier applicaties heb je de mogelijkheid om met behulp van een schuifje debug-informatie met de ontwikkelaar te delen. De werking van de apps is afhankelijk van de website van de operators: als diensten zoals My T-Mobile niet werken kunnen de gegevens ook niet ingelezen worden. In de apps zit een extra dienst waarmee je twee gratis sms’jes per dag kunt sturen. Reviews van echte gebruikers zijn er nog nauwelijks in de App Store te vinden, dus het is even afwachten of deze apps je ‘zuurverdiende’ €0,79 waard zijn.

Downloaden:

beltegoed vodafone

Tipgever: Pieter

Reacties: 66 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.