iculture-populaire-apps
Populaire Apps De meest gedownloade apps van de afgelopen week

App Store en andere mobiele softwareshops in cijfers (infographic)

Online MBA maakte een infographic van de App Store in vergelijking met andere mobiele softwareshops.

apps and more appsEr zijn meer dan 300.000 mobiele applicaties gemaakt, waarvan het grootste deel op het iPhone-platform beschikbaar is. De website onlinemba.com heeft informatie van een stuk of 20 websites bij elkaar geschraapt en een infographic ervan gemaakt. Wist je bijvoorbeeld dat de gemiddelde iPhone-gebruiker $80 heeft uitgegeven aan apps? En dat ontwikkelaars al meer dan $3 miljard aan omzet hebben geboekt in de App Store? Wie zijn de meest winstgevende app-ontwikkelaars? En hoeveel apps kwamen er in mei bij?


Onderstaande infographic geeft het antwoord:

Online MBA

Via: MBA Online

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.