EA werkt aan Need for Speed en Tiger Woods voor iPhone

Electronic Arts heeft op gamesbeurs E3 bekendgemaakt dat ze werken aan Need for Speed en Tiger Woods voor de iPhone. Maar of die games ook in de Benelux beschikbaar komen is nog de vraag.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Need For SpeedDeze week vindt in Los Angeles de gamesbeurs E3 plaats. Ooit was dit hét grote evenement voor nieuwe aankondigingen op het gebied van games, maar sinds in 2007 voor een kleinere opzet is gekozen blijven een aantal grote gamesontwikkelaars weg. Gelukkig is Electronic Arts er wél bij en hebben ze ook een aantal interessante aankondigingen voor iPhone-gebruikers.


Travis Boatman van EA’s mobiele gamedivisie kondigde aan dat er wordt gewerkt aan de games Need for Speed (een racespel) en Tiger Woods (een golfspel) voor de iPhone. Boatman vertelde dat de iPhone-processor meer mogelijkheden biedt dan de games die op dit moment te koop zijn. Electronic Arts is verder van plan om de iPhone-games die ze nu en in de toekomst gaan ontwikkelen worden voorzien van een multiplayer-mogelijkheid waarbij je via Wi-Fi met meerdere mensen kunt spelen.

We hopen maar dat die games ook in Nederland en België beschikbaar komen, want de drie games die Electronic Arts al voor de App Store beschikbaar heeft gesteld (Sudoku, Tetris en Scrabble) zijn nog niet bij ons verkrijgbaar.

Via: One More Thing

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.