DataCase maakt van je iPhone een draadloze schijf

Veiosoft gaat met DataCase een oplossing uitbrengen, waarmee je iPhone of iPod touch verandert in een draadloze opslagruimte zodat je deze als usb-stick kunt gebruiken.

DatacaseVeiosoft heeft aangekondigd dat ze DataCase willen uitbrengen, een applicatie waarmee je van de iPhone of iPod touch een draadloze opslagruimte maakt. Je kunt met de applicatie vanaf een Mac, Windows- of Linux-computer door bestanden bladeren en deze ook bekijken. Gebruikers kunnen tot 16 verschillende volumes op hun apparaat aanmaken. Voor elk volume kun je apart de lees- en schrijfrechten instellen. Ook is het mogelijk om volumes onzichtbaar te maken of te zorgen dat ze een waarschuwing geven zodra er een verbinding over het netwerk wordt gemaakt.


Volgens de makers kun je via drag-and-drop bestanden toevoegen en verwijderen. Op de Mac wordt het programma meteen herkend en kun je bestanden naar je iPhone slepen alsof het een usb-stick is. Office-documenten bekijken en bestanden opslaan op je iPhone via standaard FTP is eveneens mogelijk. Bij de lancering is DataCase beschikbaar in 6 talen: Engels, Spaans, Frans, Duits, Chinees en Japans. Later komen nog meer talen beschikbaar.

DataCaseDataCase is vanaf 28 juli beschikbaar voor $6,99 via de App Store. Om het te kunnen gebruiken heb je iPhone 2.0 firmware nodig en een computer met Windows, Linux of Mac OS X, een webbrower, Mac OS 10.3+ voor AFP-integratie en een draadloze netwerkverbinding.

Bron: TUAW

Met dank aan Macfreaker

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 juli 2008 om 19:38
Categorie
Diensten

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.