Hyves krijgt update: chatten in landscape, HyvesAfrekenen en iOS 4

Hyves heeft een update gekregen voor iOS 4. Je kunt nu in landschapsweergave chatten, afrekenen met HyvesAfrekenen en er is ondersteuning voor iOS 4.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

hyves menuDe iPhone-applicatie van Hyves heeft een update gekregen met een reeks nieuwe functies en compatibiliteit met iOS 4. Versie 4.1 bevat functies zoals chatten in landschapsweergave, bestellingen plaatsen via HyvesAfrekenen op terrassen en aanpassingen aan de gebruikersinterface. Het gebruik is makkelijker geworden omdat je met een swipe-beweging krabbels, reacties en chats uit de conversatielijst kunt verwijderen. Hyves meldt verder dat er dagelijks 150.000 unieke chatgebruikers op de iPhone actief zijn.


Er zijn in deze nieuwe versie diverse optimalisaties doorgevoerd. Je kunt bijvoorbeeld sneller WWW’s plaatsen op basis van locatie. De app kijkt dan waar je bent en geeft een suggestie voor een spot. Je kunt deze suggestie eventueel vervangen door een eigen locatie.

chatten-hyves

Ook nieuw is dat je vrienden kunt spotten in WWW’s, krabbels, reacties en berichten. De applicatie logt sneller in, het menu op de iPhone 3G is sneller en er zijn bugfixes doorgevoerd. Jammer is alleen dat er met de ondersteuning voor iOS 4 niet meer is gedaan. Aanpassingen voor het Retina Display of meer multitaskingopties zou mooi zijn geweest.

Downloaden: Hyves (gratis)

Update: Er is in deze app een bug bij gebruik van wachtwoorden waarin een & of ~ voorkomt. Er wordt gewerkt aan een oplossing.

hyves-conversaties

Update 30 juli: Er is een hotfix aangeboden, met o.a. herstelde iPad-support en geen problemen meer met speciale karakters in wachtwoorden. Er wordt nog gewerkt aan het sneller inladen van buzz bij het eerst egebruik van de app.

Reacties: 79 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.