Hypotheek voor iPhone: hulp bij hypotheek samenstellen

Hypotheek voor iPhone is een applicatie die je helpt met het samenstellen van een hypotheek. De iPhone-app berekent op basis van je inkomen het maximaal te lenen bedrag. In een PDF-bestand wordt een overzicht getoond met maandlasten, rentelasten etc.

Logo Hypotheek voor iPhoneEr zijn talloze mogelijkheden bij het afsluiten van een hypotheek. Om een hypotheek samen te stellen breng je meestal een bezoekje aan een hypotheekadviseur, maar vanaf nu kun je ook je iPhone raadplegen. Sinds kort is er een iPhone-app die je helpt bij het samenstellen van een hypotheek. Hypotheek is een applicatie die uitrekent wat met je eigen inkomen en/of het inkomen van je partner het maximaal te lenen bedrag is en wat dit betekent voor je maandlasten.


Hypotheek is een overzichtelijke applicatie die bestaat uit vijf tabs. In het beginscherm kun je de basisgegevens voor een hypotheek invullen. Met handige sliders heb je in een handomdraai het inkomen, de WOZ-waarde van het huis en de gewenste looptijd van de hypotheek ingevuld. Als je dit hebt gedaan kun je beginnen met het samenstellen van een hypotheek. Aangezien tijdens de afgelopen verkiezingen nogal wat te doen was rond de hypotheekrenteaftrek, zijn er in de Politiek-tab een aantal opties verwerkt om te zien wat het effect is van eventuele beperkingen van de renteaftrek. Daarnaast kan er nog rekening worden gehouden met de inflatie.

Het gegenereerde overzicht wordt omgezet in een PDF-bestand dat in de iPhone-app kan worden opgeslagen en kan worden gemaild. Opgeslagen hypotheken zijn weer terug te vinden in het archief, waar je ze eventueel ook weer kan aanpassen.

Downloaden: Hypotheek (€0,79)

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.