Star Wars: The Force Unleashed komt naar de iPhone

Star Wars: The Force Unleashed komt naar de iPhone. Vanaf september is de game verkrijgbaar, met een bijzondere bediening: commando's geef je met specifieke vingerbewegingen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Star Wars The ForceStar Wars-fans opgelet! THQ heeft aangekondigd dat ze Star Wars: The Force Unleashed op de iPhone beschikbaar gaan stellen. De game werd gedemonstreerd op de E3 gamesbeurs. In onderstaande video kun je zien wat je kunt verwachten: het eerste gedeelte bestaat uit dialoog, verderop wordt uitgelegd hoe de game gebruikmaakt van het touchscreen van de iPhone. Verschillende vingerbewegingen hebben verschillend effect. De accelerometer wordt aalleen gebruikt om tussen portret en landschap te wisselen, niet om de game te bedienen.


Voor de gamebesturing moet je je vinger steeds op het scherm gedrukt hebben, wat na verloop van tijd vervelend kan worden. Je hoeft niet door kamers te rennen, maar bedient je karakter zoals in Rebel Assault: daarbij teken je symbolen op het scherm, die bepaalde taken uitvoeren. De game zelf zal een speelduur hebben van twee tot drie uur.

Via: Crunchgear

Click here to display content from blip.tv

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 21:29
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.