Adidas miCoach voor iPhone: gratis sporttraining van Adidas

Adidas miCoach is in de App Store verschenen. Deze gratis fitness-applicatie van Adidas biedt aangepaste trainingsschema's voor binnen- en buitensporten.

adidasEen paar dagen geleden schreven we al over de gratis sportapplicatie die Adidas zou uitbrengen. Inmiddels staat ‘ie in de App Store: Adidas miCoach, een applicatie waarmee je op de iPhone allerlei sporttrainingen kunt doen. De app is geschikt voor fitnessfanaten en amateurs en gericht op meerdere sporten: hardlopen, voetbal, basketball, tennis en dergelijke. miCoach levert dagelijkse trainingsschema’s en geeft gesproken feedback tijdens het lopen. Er is een aparte versie voor Blackberry verkrijgbaar.


De schema’s zijn afgestemd op je voorkeuren en de sport die je wilt beoefenen en zijn
gemaakt door professionele trainers. Extra hulpmiddelen zoals een sensor heb je er niet bij nodig. Voor het vastleggen van de afgelegde route volstaat de gps-ontvanger in je iPhone. Snelheid, afstand, hoogteverschillen en dergelijke worden ook door je iPhone vastgelegd en verschijnen na afloop van de training in staafgrafieken en beoordelingen. Vooraf stel je een gewenste snelheid in en tijdens het lopen houdt een computerstem je op de hoogte of je nog op schema zit. De app is ook te gebruiken voor sporten binnenshuis, bijvoorbeeld op een loopband of tennisbaan.

Downloaden: Adidas miCoach (gratis)

adidas micoach

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 augustus 2010 om 10:20
Onderwerpen
,
Categorie
Sport

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.