Webwereld-app uitgebreid met reacties, artikel delen en browser

Webwereld heeft een nieuwe versie uitgebracht van de iPhone-applicatie Webwereld. Deze bevat nu de mogelijkheid om te reageren, artikelen te delen via Facebook en Twitter en een ingebouwde webbrowser.

webwereldDe website Webwereld heeft een nieuwe versie van de iPhone-applicatie uitgebracht. Nieuwe functies zijn onder andere: het kunnen reageren op artikelen en het delen van artikelen via Twitter en Facebook. Ook is er een ingebouwde browser, zodat je de complete artikelen kunt lezen zonder steeds opnieuw de app te moeten verlaten. Bij de eerste versie van de app was dat een veelgehoorde klacht. Een nieuw ingebouwde advertentiemodule zorgt ervoor dat de uitgever voortaan ook nog iets aan de gratis app verdient. Bij Webwereld zijn de reacties vaak net zo vermakelijk als het artikel zelf. Vandaar dat je in de app nu rechtstreeks kunt reageren. Heb je een interessant artikel gezien, dan kun je deze via Twitter en Facebook met anderen delen. Het doormailen van een artikel is natuurlijk ook mogelijk.


Toen we versie 1.0 van de Webwereld-applicatie bespraken, was het een tamelijk eenvoudige app. “Veel nieuws, weinig interactie” schreven we destijds erover. De applicatie was toen in feite een rss-lezer met één feed: die van Webwereld zelf. Nu er extra functionaliteit is toegevoegd worden de mogelijkheden van de iPhone iets beter benut.

Het plan is om binnen een paar weken ook een nieuwe versie van de Android-applicatie uit te brengen, met dezelfde functionaliteit. Mensen met andere mobiele telefoons kunnen op mobile.webwereld.nl terecht.

Downloaden: Webwereld 2.0 (gratis)

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.