AppEvent: Kung Fu Touch tijdelijk gratis

Mensen die van gratis apps houden volgen natuurlijk al de website AppEvent, de actie waarbij je elke dag in augustus een gratis app van een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar kunt krijgen. Wie vandaag nog niet heeft gekeken, heeft nog een paar uur de tijd om Kung Fu Touch te downloaden, de gratis app van de […]

kung fu touchMensen die van gratis apps houden volgen natuurlijk al de website AppEvent, de actie waarbij je elke dag in augustus een gratis app van een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar kunt krijgen. Wie vandaag nog niet heeft gekeken, heeft nog een paar uur de tijd om Kung Fu Touch te downloaden, de gratis app van de dag. Met Kung Fu Touch word je een Kung Fu-meester. In deze game leer je de kunst van Kung Fu kennen door je meester te beschermen voor dodelijke objecten.


De game lijkt wel een beetje op Fruit Ninja, maar met een heel andere insteek. Je speelt mee in een toernooi over alle werelddelen en kunt in elk land een andere kleur band verdienen. Hoe meer punten je verzamelt, hoe meer speciale bewegingen je leert. Rond middernacht ligt er alweer een andere gratis app op je te wachten.

Downloaden: Kung Fu Touch (tijdelijk gratis)

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.