Civilization Revolution vandaag gratis

De populaire strategische game Civilization Revolution is vandaag gratis te downloaden voor de iPhone en de iPod Touch.

FreeAppADay gaf eerder al aan dat er op 7 augustus een ‘grote’ app gratis zou worden. Het wachten is over, want Civilization Revolution van 2K Games ligt alleen vandaag gratis in de App Store. De strategische gameserie, van de hand van de legendarische gamemaker Sid Meier, is inmiddels een bekende formule bij videogameliefhebbers en kent vele versies op diverse platformen.


In Civilization neem je de rol aan van één van de beschikbare wereldleiders en is het de bedoeling dat je jouw volk door verschillende tijdsperioden loodst en de wereld domineert. Dit kan op verschillende manieren. Zo kan je ervoor kiezen om een gigantisch leger te hebben, maar ook op technologisch en financieel gebied kan je de wereld veroveren. Civilization speelt als een groot bordspel en het is aan jou om eenheden in het leven te roepen en steden te bouwen en je rijk beetje bij beetje uit te breiden.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Civilization werd in 1991 voor het eerst uitgebracht en kende meteen een enorme schare fans. Het spel was revolutionair en duwde het strategiegenre weer een stapje de goede richting in. Inmiddels zijn we, afgezien van de vele uitbreidingen, bijna toe aan het vijfde deel, dat dit jaar nog moet uitkomen. Ondertussen zijn er al acht miljoen games uit de serie verkocht en daarmee is Civilization één van de populairste PC-franchises van het moment. Civilization Revolution is een speciale versie die gemaakt is voor de consoles. Het spel is onder meer uitgekomen op de Xbox 360, Nintendo DS en Playstation 3. Je doet er dus verstandig aan om de game binnen te halen voor je iPhone. Civilization moet je een keer geprobeerd hebben en aangezien het spel vandaag gratis is, lijkt me dat er geen ontkomen meer aan is.

Downloaden: Civilization Revolution (Gratis)

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.