Apple Store offline: nieuwe Mac Pro verschenen

De Apple Store was vanochtend offline, maar bracht alleen een update van de Mac Pro, de professionele Mac, die al eerder was aangekondigd.

mac proVanochtend was de Apple Store even offline. Als enige verandering is de nieuwe Mac Pro nu beschikbaar, die in juli al werd aangekondigd in een reeks persberichten. Topmodel is de 12-core Mac Pro, die voor €4.898,99 te koop is (maar dan wel gratis thuis of op je bedrijf wordt afgeleverd). De eenvoudigste uitvoering van deze Mac Pro heeft een 2,66 GHz 6-core Intel Xeon Westmere-processor met 6 GB RAM en 1 TB harddisk. Er is ook een snellere uitvoering met 2,93 GHz Xeon-processor. Neem je de duurste opties inclusief Cinema-scherm, dan kom je met gemak boven de €15.000 uit.


Goedkoper kan ook: het instapmodel met quadcore-processor kost €2.399,00. Alle modellen hebben een levertijd van 2 weken.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 68 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.