Supermarkt Hoogvliet brengt iPhone-applicatie uit

Supermarkt Hoogvliet heeft een eigen iPhone-applicatie uitgebracht. Het bevat aanbiedingen en recepten, veelal aan de hand van aanbiedingen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

hoogvlietVaste bezoekers van de Hoogvliet-supermarkten kunnen vanaf nu met hun iPhone boodschappen gaan doen. In de HV-app krijg je antwoord op de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ Maar de applicatie bevat ook de weekaanbiedingen, waarbij je recepten kunt opzoeken waarin producten zijn verwerkt die op dat moment in de aanbieding zijn. Er is daarbij ook de mogelijkheid om een boodschappenlijstje te maken, waarbij de volgorde van de boodschappen is aangepast aan de looproute in de winkel.


Loop je door de winkel, dan vink je onderweg af wat er al in je winkelwagentje ligt. Eenmaal thuisgekomen bekijk je in de HV-app de bereidingswijze. De nadruk bij de recepten ligt op de hoofdmaaltijd en op gemakkelijke bereiding. Je zoekt op type recepten of recepten waarin bepaalde ingrediënten voorkomen. Vervolgens berekent de app de juiste hoeveelheden uit aan de hand van het aantal eters. Ben je een type dat vooraf graag alles plant, dan heeft de applicatie ook een agendafunctie, zodat je alvast kunt inplannen wat je volgende week woensdag gaat eten.

De applicatie is gemaakt door QookQook BV, een startup die zich heeft gespecialiseerd in mobiele toepassingen in supermarkten.

Downloaden: Hoogvliet (gratis)

hoogvliet supermarkt

Reacties: 31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.