AppEvent: Kids Paint Plus vandaag gratis (+ 17 andere apps)

In het kader van het AppEvent is Kids Paint Plus gratis te downloaden. Hiermee kunnen kinderen tekenen, stempelen en kleuren.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Kids Paint PlusDe applicatie Kids Paint Plus is vandaag gratis te downloaden vanuit de App Store. De applicatie kost niets vanwege het AppEvent. De hele maand augustus biedt dagelijks een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar een applicatie gratis aan. Vandaag doet Rengi Rengi dat met deze tekenapplicatie voor kinderen.

Met Kids Paint Plus kunnen kinderen zelf tekenen of ze kunnen kleurplaten in kleuren. De applicatie bevat verschillende gereedschappen, zoals een pen en een paintbrush, maar ook allerlei stempels. Deze tools kunnen met meerdere vingers tegelijks gebruikt worden.


De tekeningen die kinderen maken zijn te exporteren naar de fotobibliotheek van de iPhone, zodat deze kunnen worden bewaard en verstuurd. De applicatie werkt niet alleen op de iPhone, maar ook fullscreen op de iPad.

Downloaden: Kids Paint Plus (tijdelijk gratis)

Vandaag zijn verder gratis:

Aquaglobs

Je bent nieuwsbrieflezer en de app is niet meer in de aanbieding? Lees dit artikel! De kortingen genoemd in dit artikel gelden slechts tijdelijk. We raden daarom aan om de apps zo snel mogelijk te downloaden, als je ze wilt hebben. Wij kunnen niet voorspellen wanneer de applicaties weer teruggaan naar de normale prijs en raden daarom aan altijd te checken of de aanbieding nog steeds geldt.

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.