Soul Bubbles komt in oktober naar de iPhone

De Nintendo DS-game Soul Bubbles komt in oktober naar de iPhone en iPad. De game zal in zijn originele staat overgezet worden en kent dus geen extra's.

Soul Bubbles kwam in 2008 uit voor de Nintendo DS en werd bestempeld als één van de meest originele games die dat jaar op het platform verscheen. Goed nieuws voor eigenaren van Apple’s handhelds is in aantocht, want Soul Bubbles komt binnenkort ook naar de iPhone en iPad. Het spel zal in oktober beschikbaar zijn in de App Store.


Het gaat hier om een directe conversie van de Nintendo DS-game, waar naast geüpdatete graphics geen andere nieuwigheden in zullen opduiken. Het spel zal waarschijnlijk voor €3,99 te koop zijn, maar dit is nog niet helemaal zeker. De Franse ontwikkelaar Mekensleep denkt er namelijk over om het spel episodisch (in meerdere afleveringen) uit te geven voor ongeveer dezelfde prijs. Desalniettemin is Soul Bubbles een heel aardig spel en een verrijking voor het iPhone gamesaanbod.

In Soul Bubbles neem je de rol aan van een jonge shamaan die ervoor moet zorgen dat zijn bubbels veilig door het level van punt a naar b verplaatst worden. Onder het genot van wat spirituele muziek en bijzondere artwork blaas je als de jonge shamaan de bubbels naar de goede kant.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 augustus 2010 om 21:33
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.