Ook SEGA’s Phantasy Star II naar de iPhone

Phantasy Star 2, een SEGA Megadrive-titel, komt net als zijn voorganger naar de iPhone en iPod touch. Het spel is vanaf donderdag te downloaden.

Na het eerste deel van SEGA’s bekende RPG-serie, komt ook het tweede deel van de Phantasy Star-serie naar de iPhone. SEGA is de laatste tijd ijverig bezig met het porten van oude SEGA Megadrive-titels naar iPhone-games: zo zagen Streets of Rage, Ecco the Dolphin en Sonic the Hedgehog ook al een overgang naar de iPhone. Phantasy Star II is vanaf donderdag via de App Store te verkrijgen.


Phantasy Star II zag in 1989 het levenslicht en was een aardig succes op SEGA’s eigen console, de Megadrive. Kenners bestempelen het spel nog steeds als één van de beste RPG’s ooit gemaakt en het de game heeft aardig wat invloed gehad op de manier waarop RPG’s vandaag de dag gemaakt worden. Het spel is op je iPhone en iPod touch te spelen met virtuele knoppen. Sluit je de app af, dan wordt je huidige spel automatisch opgeslagen, waardoor Phantasy Star II zowel voor momenten tussendoor als urenlang achtereen spelen geschikt is. Je kunt al snel aan de slag, want als alles goed gaat ligt het spel donderdag klaar in de App Store.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 augustus 2010 om 20:45
Categorie
Games

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.