Twittelator Pro 4.2 biedt nieuwe mogelijkheden

Er is een nieuwe versie uitgekomen van Twittelator Pro, een Twitter-cliënt waarmee jij de updates van vrienden, familieleden en collega's makkelijker kunt volgen.
Vincent Davids - · Laatst bijgewerkt:

twitterEr is een nieuwe versie uitgekomen van Twittelator Pro, een Twitter-cliënt waarmee jij de updates van vrienden, familieleden en collega’s makkelijker kunt volgen. Het programma is bijgewerkt naar versie 4.2 en heeft enkele nieuwe features en verbeteringen gekregen. Met de nieuwste versie is het mogelijk om de meest populaire tweets op te zoeken en kun je nog sneller zien wie jouw tweets deelt.


Daarnaast crasht Twittelator Pro minder vaak, is geolocatie beter geïntegreerd en is het uploaden van een avatar verbeterd. Twittelator Pro is compatibel met de iPhone, iPod touch en iPad, vereist firmware versie 4.0 of hoger en is te lezen in de talen Engels, Frans, Duits, Japans en Spaans. Nog geen Nederlandse versie, helaas.

In Twittelator Pro zitten al een aantal aardige foefjes. Met de shake-to-reload functie kun je, door even je iPhone te schudden, de nieuwste tweets uit je vriendenlijst ophalen. Wanneer je tweet langer is dan 140 karakters, dan kun je het bericht in twee tweets verzenden, of de tweet wordt geplaatst met behulp van de dienst Twitlonger. Daarnaast kun je inzoomen op foto’s en video’s plaatsen.

Volg jij ons al? iPhoneclub en iPadclub hebben een gezamenlijk Twitter-account: @iCulture.

Downloaden: Twittelator Pro (€ 3,99)

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.