Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Trackr: RSS-reader met een Dropbox-twist

De nieuwe RSS-reader Trackr is een vreemde eend in de bijt. Met deze RSS-reader download je gemakkelijk bijlages, zoals muziek en video's.
Vincent Davids - · Laatst bijgewerkt:

trackr iphoneDe nieuwe RSS-reader Trackr is volgens de toverspiegel van de stiefmoeder van Sneeuwwitje niet de mooiste van het land, maar maakt dat uit? Effectiviteit is immers net zo belangrijk en daar blinkt Trackr in uit. Met Trackr kun je namelijk gemakkelijk bestanden downloaden en opslaan in je Dropbox. Lokaal opslaan kan ook, maar de bestanden in je Dropbox zijn overal bereikbaar. Wel zo handig!


trackr iphoneHoe het precies werkt? We nemen als voorbeeld de RSS-feed van iPhoneclub. Gonny plaatst een interessant bericht over een uitgelekt mp3-bestand, waarop te horen is hoe Steve Jobs nieuwe iOS 5-functies verklapt. Het mp3-bestand is als bijlage toegevoegd aan het nieuwsbericht. Vervolgens kun je met Trackr gemakkelijk het mp3-bestandje binnenhalen om op te slaan in je Dropbox of op je iPhone.

Met Trackr kun je ieder bestandje verzenden naar je Dropbox. Je kunt zelfs complete HTML-pagina’s bewaren. Natuurlijk is het ook mogelijk om met Trackr nieuwsberichten en bestanden te delen met je vrienden via sociale netwerken als Twitter en Facebook.

Een nadeel is dat Trackr geen Google Reader ondersteunt. Heb je dus veel feeds opgeslagen in Google Reader, dan is het niet zo zinvol om deze app te downloaden. Ben je in voor wat nieuws? Dan is Trackr een aangename verrassing.

Downloaden: Trackr (€2,39)

Via: Macstories

Informatie

Laatst bijgewerkt
27 augustus 2010 om 20:55
Onderwerpen
,
Categorie
Nieuws

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.