Puzzle Agent van Telltale nu speelbaar op de iPhone

Puzzle Agent van Telltale is te downloaden voor je iPhone en iPad. De makers van Puzzle Agent zitten achter vele andere toppers, zoals Wallace and Gromit, Bone en Sam and Max.

Puzzle Agent van Telltale Studios is de afgelopen dagen beschikbaar gekomen in de App Store en is geschikt voor iPhone en iPad. Geen opzienbarend nieuws als de naam je niets zegt, maar deze game is wel degelijk bijzonder. De makers zitten namelijk achter vele andere toppers, zoals Wallace and Gromit, Bone en Sam and Max.
Puzzle Agent laat zich typeren als een point-and-click adventure die je goed kan vergelijken met de Professor Layton-serie op de Nintendo DS. Toch is de stijl van dit spel wel anders genoeg om uniek uit de hoek te komen. De stijl doet heel erg denken aan die van Dr Seuss.


Agent Nelson Tethers is een nieuwe agent bij de puzzeldivisie van de FBI. Tethers wordt voor zijn eerste opdracht naar een fabriek in het doodse stadje Scoggins gestuurd om daar te onderzoeken waarom de fabriek opgehouden is met produceren. Daar aan gekomen blijkt dat er meer aan de hand is en dat er in het gebied rondom de fabriek kleine rode mannetjes verschijnen. Het is aan Tethers om dit mysterie op te lossen.

Puzzle Agent kost €3,99. Dat is niet goedkoop en dat was te verwachten, want de eerder uitgekomen versies voor de Nintendo Wii en PC verwisselden ook niet voor een paar stuivers van eigenaar. Wel weet je zeker dat je met dit spel een pareltje in huis haalt, want het spel kreeg zowel in gerenommeerde gamestijdschriften als Edge en GamesTM een zeven.

Downloaden: Puzzle Agent(€3,99) en Puzzle Agent HD voor iPad(€5,49)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.