Met Tabs* krijg je geleend geld weer terug

Lenen jouw vrienden veel geld van je? Met Tabs* voor de iPhone ben je ervan verzekerd dat je het geld weer een keer terugziet.

geld lenenJij bent de enige in jouw vriendengroep met een goedgevulde portemonnee. Regelmatig kloppen vrienden bij jou aan voor een gratis kopje koffie, maar – zoals verwacht – vergeten ze je terug te betalen. Met de nieuwe applicatie Tabs* is het een stuk moeilijker om onder betalingen uit te komen. Maak een tabblad, voeg een contact, een bedrag en een locatie toe, en zorg dat je het geld weer terugkrijgt.


tabs*De applicatie is handig als één persoon meerdere keren een gratis biertje heeft gekregen. Tabs* verzamelt al deze kleine bedragen en laat precies zien hoeveel geld jouw vriend jou schuldig is.

Het werkt overigens ook de andere kant op. Tabs* houdt bij hoeveel jij jouw vrienden schuldig bent. Om een lening niet te vergeten kunnen gebruikers zichzelf een herinnering sturen na een bepaalde periode.

De applicatie is geschikt als je met je vrienden een avondje gaat stappen. Als één persoon in je vriendengroep met Tabs* in de gaten houdt wie welk rondje betaalt en hoeveel iedereen drinkt, dan gaat er niemand naar huis met het idee dat hij teveel betaalt heeft.

Downloaden: Tabs* (1,59 euro)

Reacties: 28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.