WordPress-applicatie voor iPhone straks in App Store

De makers van WordPress hebben een speciale iPhone-client bij Apple ingeleverd. Die zal binnenkort in de App Store beschikbaar zijn, zodat bloggers nog makkelijker onderweg kunnen bloggen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Wordpress client iPhone App StoreDe makers van WordPress maken melding van het feit dat ze bij Apple een speciale iPhone-applicatie voor WordPress hebben ingeleverd. In de interface kun je gemakkelijk een bericht typen, foto’s toevoegen uit je fotorol (bijvoorbeeld een screenshot van een iPhone-applicatie) en je kunt ook een preview van het blogbericht bekijken.


Raanan Bar-Cohen schrijft op de WordPress-bedrijfsblog dat hij nog geen idee heeft wanneer de applicatie daadwerkelijk verkrijgbaar zal zijn, maar er is al wel een video beschikbaar waarin de WordPress-client alvast in actie is te zien.

Click here to display content from v.wordpress.com

Bron: WordPress for iPhone

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.