Snel afspraken in je agenda zetten met QuickCal Mobile

In QuickCal Mobile kun je in één regel afspraken toevoegen aan je agenda. De applicatie synchroniseert met je lokale iPhone agenda, MobileMe, Google Calendar en Microsoft Exchange.

QuickcalOp een snelle manier afspraken in je agenda zetten kan met QuickCal Mobile. In één regel kun je een afspraak met datum, tijd en locatie opslaan. QuickCal Mobile synchroniseert met de lokale agenda op je iPhone of met online diensten zoals MobileMe, Google Calendar en Microsoft Exchange. Hij laat al je afspraken uit de kalender in een overzichtelijke lijst zien en biedt nog enkele andere weergave-opties, maar de manier waarop je afspraken kunt toevoegen is wat de applicatie bijzonder maakt.


Bovenin de applicatie vind je in een invoerbalk, waar je middels een normale zin je afspraak kunt invoeren. Bijvoorbeeld: “vergadering at Vergaderzaal 5 tomorrow 1200 – 1400” of “dineren @ 6 for one hour”. De applicatie ondersteunt meerdere manieren om data en tijden in te vullen, waardoor je niet hoeft na te denken over een exact format. Mocht er toch nog iets gewijzigd moeten worden, dan kun je afspraken ook op de ‘normale’ manier bewerken.

Verder biedt de app verschillende opties voor het instellen van herinneringen. Standaard staan deze op vijftien minuten voor het begin van de afspraak, maar je kunt dit gemakkelijk wijzigen via de instellingen.

QuickCal is Engelstalig, maar voor het invoeren van afspraken, locaties en tijden is dat eigenlijk nauwelijks een belemmering.

Downloaden: QuickCal Mobile (€0,79)

Bron: AppAdvice

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.