Griffin Woogie: knuffelbare iPhone-case met speaker

De Griffin Woogie is een knuffeldier met een opbergvak voor de iPhone, bedoeld om te voorkomen dat je iPhone beschadigd of vochtig wordt door drankjes en eten van kinderen.

griffin woogieAls je iPhone of iPod touch nog niet genoeg door de kinderen wordt ingepikt, is het kopen van de Griffin Woogie een optie. Griffin Technology is samen met ScrollMotion een samenwerking aangegaan om een pluche dier met geïntegreerde iPhone-case te maken. De case wordt geleverd met een screenprotector en er zitten ook twee speakers in, die op AAA-batterijtjes werken. Je sluit ze aan via de headset-aansluiting van de iPhone. Bij de Woogie krijg je een gratis app voor het lezen van Sesamstraat-ebooks. Het gaat echter wel om Amerikaanse boeken: Elmo’s Birthday, Big Bird’s Nest en The Fix-It Shop krijg je er gratis bij.


Wil je meer, dan zijn er nog 150 extra titels van ScrollMotion beschikbaar. ScrollMotion is de fabrikant van Iceberg, een ebook-platform.

griffin woogie iphone

Het handige van de Griffin Woogie is dat de kinderen kunnen kwijlen en morsen zoveel ze willen, zonder dat de iPhone besmeurd raakt. Het zesarmige knuffeldier kost 20 dollar en is verkrijgbaar via de website van Griffin.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 september 2010 om 20:13
Onderwerp
Categorie
Accessoires

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.